
Hållbara ägg från Klöverbergsgården
När du handlar lokalt och väljer Klöverbergsgårdens ägg bidrar du till en levande landsbygd och fler glada norrländska bönder. Våra lokalproducerade ägg är både bättre för miljön och för kvaliteten på äggen. Färska ägg smakar bättre helt enkelt, något våra kunder redan upptäckt.
På gården
Våra stallar har både sittpinnar och värpreden. Här kan frigående höns värpa ägg med högre kvalitet, röra sig fritt på ett naturligt sätt och slå sig till ro på sin pinne för natten.
Ägg från gårdar i norr
Vi packar våra ägg själva i vårt eget packeri. Det betyder att du får färskare ägg levererade direkt till din butik. Bra för miljön naturligtvis och även för den goda smaken.
Ett superlivsmedel
Förutom att våra ägg är förträffligt goda så är de fullpackade med näringsämnen som vi människor behöver för att växa och må bra.
Historia på ett äggonblick
På Klöverbergsgården värpte hönorna morgonguld redan på farmor och farfars tid.* Idag är det vi barnbarn som för familjetraditionerna vidare. Därför vill vi sprida kunskap om allt i ägg som gör gott och dela med oss av passionen för det goda som gömmer sig under skalet.
* Historien om Klöverbergsgården började redan 1982 då Maj och Sven Bomans hönor värpte morgonguld i Klöverberg.
Besök vår gårdsbutik
Kom och handla i vår gårdsbutik. Vi har öppet mellan kl 07:00 till 16:00. Du kan betala med jämna kontanter eller Swish. Välkommen!
